Jaarwiel Winter Zonnewende
06 5535 5769 info@celestialcare.nl

De Winter is het moment waarop de zon op haar meest noordelijke punt is aangekomen om zich van daaruit weer naar haar meest zuidelijke punt zal bewegen. Het is het keerpunt van het afnemende jaar naar het nieuwe jaar. Daardoor lijkt alles even stil te staan. Deze stilte brengt thema’s als Inkeer en Verstilling met zich mee. Met reflectie kijken we terug naar het afgelopen jaar en verbinden daar Harmonie en Dankbaarheid aan. Juist ook als het een wat moeilijker jaar is geweest.

Verstil en kom tot Inzicht

Ook maken we ons voorzichtig klaar om ons naar het nieuwe jaar te bewegen. Vanuit de rust wordt nagedacht over nieuwe aspiraties. Waar wil jij je mee verbinden? Maak je klaar om samen met het toenemende jaar Kracht en Moed te vinden om aan je aspiraties gestalte te geven!

De workshop Jaarwiel Winter Zonnewende is onderdeel van een prachtige cyclus van vier workshops gedurende het jaar 2017 welke gaan over de overgangen van de seizoenen. Ze maken je bewust van de energie en specifieke thema’s die aan elk seizoen verbonden is. De wisseling van seizoenen brengt tijden waarop de energie van de aarde en haar cyclussen radicale verandering ondergaat. Met de zon op haar hoogst (zomer zonnewende) of laagst (winter zonnewende) of wanneer de dag en nacht precies even lang zijn (lente equinox en herfst equinox) maakt dat verandering en ontwikkelingen zich aandienen.

 

Elk aspect van het Jaarwiel vloeit naadloos over in het volgende seizoen. Toch zijn aan deze overgangen unieke thema’s verbonden, elk vanuit hun eigen kracht. Met het Jaarwiel wakkeren we jouw energieen en kwaliteiten aan en geeft het veel inzicht en balans in de processen waar jij je in bevindt.  Voel hoe de krachten van de seizoenen jou ondersteunen om meer en meer in je eigen kracht te komen.

 

De workshops zijn afzonderlijk van elkaar te volgen.