Jaarwiel Lente Equinox
06 5535 5769 info@celestialcare.nl

Met de start in de lente maak je een start voor openen, het laten ontkiemen van wat in jou naar boven wil komen. Dit tijdstip van het jaar heeft krachten die radicale veranderingen met zich meebrengt. De sluimerende aarde schudt de winter van haar af en bereidt zich voor op wedergeboorte en vernieuwing. Dat is voelbaar als een sprankelende, lichte doch zeer krachtige energie. Nieuwe mogelijkheden en hoop dienen zich aan. Het is een tijd van kosmische balans. De aarde maakt de transformatie van rusten naar ontwaken. Met dat gegeven gaan we op zoek naar wat zich in jou wil ontwaken, wat wil gaan groeien om later geoogst te worden.

 

De workshop Jaarwiel Lente Equinox is onderdeel van een prachtige cyclus van vier workshops gedurende het jaar 2017 welke gaan over de overgangen van de seizoenen. Ze maken je bewust van de energie en specifieke thema’s die aan elk seizoen verbonden is. De wisseling van seizoenen brengt tijden waarop de energie van de aarde en haar cyclussen radicale verandering ondergaat. Met de zon op haar hoogst (zomerzonnewende) of laagst (winterzonnewende) of wanneer de dag en nacht precies even lang zijn (lente equinox en herfst equinox) maakt dat verandering en ontwikkelingen zich aandienen.

 

Elk aspect van het Jaarwiel vloeit naadloos over in het volgende seizoen. Toch zijn aan deze overgangen unieke thema’s verbonden, elk vanuit hun eigen kracht. Met het Jaarwiel wakkeren we jouw energieen en kwaliteiten aan en geeft het veel inzicht en balans in de processen waar jij je in bevindt.  Voel hoe de krachten van de seizoenen jouw ondersteunen om meer en meer in je eigen kracht te komen.

 

De workshops zijn afzonderlijk van elkaar te volgen.