Jaarwiel Zomer Zonnewende
06 5535 5769 info@celestialcare.nl

Met de Zomer in aantocht bewegen we ons naar de eerste zonnestilstand die meestal valt op 21 juni wanneer de zon op haar hoogste punt staat. Is de energie van de Lente gericht op ‘Openen’, zo brengt de beweging naar de zomerzonnewende een verhoogde energie van Helderheid en Creativiteit. Daarnaast brengt deze piek in zonnekracht, Heling met zich mee. We nodigen je van harte uit om je te komen koesteren in (je eigen) Zonnekracht!

De workshop Jaarwiel Zomer Zonnewende onderdeel van een prachtige cyclus van vier workshops gedurende het jaar 2017 welke gaan over de overgangen van de seizoenen. Ze maken je bewust van de energie en specifieke thema’s die aan elk seizoen verbonden is. De wisseling van seizoenen brengt tijden waarop de energie van de aarde en haar cyclussen radicale verandering ondergaat. Met de zon op haar hoogst (zomer zonnewende) of laagst (winter zonnewende) of wanneer de dag en nacht precies even lang zijn (lente equinox en herfst equinox) maakt dat verandering en ontwikkelingen zich aandienen.

 

Elk aspect van het Jaarwiel vloeit naadloos over in het volgende seizoen. Toch zijn aan deze overgangen unieke thema’s verbonden, elk vanuit hun eigen kracht. Met het Jaarwiel wakkeren we jouw energieen en kwaliteiten aan en geeft het veel inzicht en balans in de processen waar jij je in bevindt.  Voel hoe de krachten van de seizoenen jouw ondersteunen om meer en meer in je eigen kracht te komen.

 

De workshops zijn afzonderlijk van elkaar te volgen.