Ervaringen van anderen: wat massage voor hen doet
06 5535 5769 info@celestialcare.nl

Ervaringen

Wie beter dan de klanten zelf om te vertellen hoe zij Celestial Care ervaren? Hieronder vind je een aantal referenties, geschreven door klanten die ik in mijn praktijk heb ontvangen.

Deel ook je ervaring!

Juliette (39)

Jaren geleden kwam ik bij Jacky terecht in een zoektocht naar meer ontspanning. Ik vond haar direct een lieve, integere en warme vrouw bij wie ik me heel welkom voelde. Dankzij haar massages heb ik inderdaad die ontspanning gevonden, maar ben ik me ook veel bewuster geworden van mijn lichaam en sta ik er nu veel beter mee in contact. Ik heb in de afgelopen jaren een mooie persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt. Hetty en haar massages hebben daar zeker aan bijgedragen. Jacky voelt goed aan wat je nodig hebt, ze stemt zich helemaal op je af en dat merk je. Na iedere behandeling ga ik altijd een stukje lichter naar huis en dat hoop ik nog vele jaren te kunnen doen! Ook geniet ik zo nu en dan van een meditatieworkshop bij Jacky. Wat me dan steeds opvalt, is de mooie en goede energie die tijdens zo’n bijeenkomst ontstaat. Heel bijzonder.

Juliette

Julia van Eijken (23)

Student Fashion Communication and Promotion

I met Jacky for the first time when I was only 18 years old and about to graduate from high school. We had a number of appointments for massages back then, but I moved to London soon after to start university. Although we lost touch, the experience always stuck with me: deep, genuine, enduring. Unlike anything I’ve encountered anywhere else up until this day. Luckily, we reconnected five years later over email. The kind of knowledge she can derive from just touching and observing has always amazed me. But what’s stayed with me even more is the lasting impact seeing her has had on me. It’s very hard to put into words what exactly Jacky’s work does to you – but then again, maybe words are besides the point here: the body has a certain way of understanding before the mind does. I am convinced that Jacky goes on as much of a journey as you do when you lie down on her massage table. Her work is so completely personal – absolutely tailored to the individual that comes to see her. Her natural trust, openness and intuition are like a kind of homecoming every time. I still live abroad, but in the couple of times a year I visit my hometown I always make sure to go see her.

Sanne Viguurs (30)

Tutor, SLB’er en stagebegeleider bij De Haagse Hogeschool

‘Ik heb Jacky leren kennen tijdens de opleiding NLP Communications Insight and more. Een intensief traject van een half jaar waar Hetty liet zien hoe scherpzinnig ze is en hoe ze in staat is verbindingen te leggen in een groep ook al is ze zelf deelnemer. Ze voelt vaak dingen aan van andere mensen nog voordat ze dat zelf kunnen benoemen. Heel bijzonder. Ook heeft ze echt ‘massagehanden’ en kan ze je heerlijk laten ontspannen. Daarnaast is ze simpelweg een heerlijk mens met veel humor en wilde ik dat ik wat dichterbij woonde ;)’

Rob de Vries (44)

Teamleider Facilitair

Vakkundig, no nonsense en betrouwbaar. Jacky is in staat om niet alleen mijn lijf goed aan te pakken maar ook om mijn hoofd stil te krijgen. Een hele prestatie!

Jan Roosloot (54)

Oprichter en eigenaar coachingspraktijk “De Loot”

Jacky is een zeer gedreven en deskundige massagetherapeute en een levendig, betrokken en warm persoon. Ik ken haar vanuit deze beide kanten. Haar warme persoonlijkheid en no nonsens benadering wekten bij de eerste ontmoeting direct vertrouwen waardoor ik mij aan haar over kan geven tijdens o.a. de massages. Zij voelt tijdens de behandelingen uitstekend aan wat ik nodig heb, zowel fysiek als mentaal. Op een bijzondere wijze laat zij mij bewust worden van mijn lijf en het mentale proces waar ik op dat moment in verkeer. Het resultaat is dat ik op een zeer diep niveau ontspan. Dit brengt een fijne balans en bewustwording van lijf en leden. Ben ik bij Hetty geweest dan ga ik weer als herboren naar huis!

Marion Philippo

Eigenaar Joy of Yoga Deurne

De kracht van Jacky is haar professionele benadering in alles! Met bewondering zie en ervaar ik hoe zij alles wat ze aanpakt, doet met de perfecte mix van hart en verstand. Haar humor maakt het plaatje compleet. Daarmee is ze een geweldige vrouw om mee samen te werken op zakelijk niveau. Tijdens haar massages en meditatietrainingen kun je volledig vertrouwen op haar vakkundigheid. Dit zijn niet zomaar “prettige ervaringen”, maar een behandeling of coachsessie die de veranderingen geeft die jij nodig hebt!

Jan Hendrik Veenkamp (63)

Eigenaar/Trainer/Docent Koor Amor Zang- en Stembevrijding

Tijdens het Eigentijds Festival 2016 ontmoetten Hetty en ik elkaar als docenten en namen over en weer deel in elkaars workshops. Dit resulteerde in een samenwerking drie weken later tijdens mijn zang/stembevrijdingweek voor het Eigentijds Zomer College in de Ecodorp ECOlonie in de Vogezen. Ik genoot van de vakkundigheid waarmee Hetty o.a. lichaamswerk in mijn programma integreerde en de manier waarop zij de deelnemers begeleidde. Mede hierdoor werd dit een prachtige ‘zangweek plus’ waarin meditatie, stilte en lichaamswerk, zang en klank een geïntegreerd geheel vormden. Zo ontstond een rijk gevarieerd programma vol mannelijke en vrouwelijke energie. Deze samenwerking wordt zeker vervolgd!

Saskia Smulders (47)

DTP’er – webdesigner

Jacky is zeer kundig, luistert en communiceert goed, met veel aandacht voor zowel de lichamelijke als geestelijke ontspanning. Je merkt het al meteen als je haar massageruimte binnen komt. Hier heerst een super relaxte sfeer. We bekijken per behandeling waar behoefte aan is. Meestal ga ik puur voor de ontspanning maar als ik klachten heb weet ze die ook altijd goed aan te pakken. Je merkt aan alles dat ze passie voor haar vak heeft. Na haar massages ben ik weer helemaal ontspannen en opgeladen!

Karien (59)

adviseur en projectleider bij een Zorgorganisatie

Jacky ontmoette ik tijdens een workshop zingen o.l.v. Jan-Hendrik Veenkamp bij ECOlonie in de Zuid Vogezen. Haar rol was naast Jan-Hendrik het groepsproces ondersteunen en dat deed ze op een bijzondere en aangename wijze. Als een ware schapendoes zorgde zij er bijna onmerkbaar voor dat iedereen zich thuis voelde en konden deelnemers emoties die vrij kwamen bij het zingen bij haar  kwijt. Hetty was op het juiste moment bij je in de buurt en bood door een hand op je schouder of een gesprek in de pauze ‘een luisterend oor’.

Ook gaf zij ontspanningsoefeningen waardoor je werd uitgenodigd om je eigen geluid in allerlei klanken te uiten met een soepeler lijf! De samenwerking met Jan-Hendrik kreeg door haar aanwezigheid een extra dimensie.

Dus ik beveel deze professionele toegewijde vrouw van harte aan!

 

Steve Lomas (54)

Owner Steve Lomas massage and well-being

I had the pleasure to work with Jacky during diverse courses she followed.

In my position as trainer I experienced Jacky as highly motivated, honest, open, kind and loving. She had a very healthy level of curiosity of all things new and shared her experiences with integrity.   Openheartedly she formed a strong presence in the group and worked well with fellow participants. As masseur it was a pleasure to see Jacky work. Her massage techniques were given with love, warmth and respect for her client. My interactions with Hetty left me feeling respected and understood.

Jacky is a lovely person and has a very special talent for massage. She is certainly empathic and helpful. I would recommend Jacky to any of my friends and colleagues if they are in need of relaxation and meditation.

Sanne Jacobs (30)

Life Coach

De behandelingen van Jacky zijn waanzinnig goed! Ik kom nu een paar jaar bij Jacky en ik zou deze momenten voor geen goud willen missen. Jacky geeft haar massages met zorg en liefde. En dan voel je! Aanraking, aandacht en liefde zijn voor mij belangrijke thema’s en door naar Jakcy te gaan, kan ik dit aan mijzelf geven. Bovendien helpen de gesprekken en de massages om emoties te verwerken en los te laten. Bij Jacky kan ik helemaal mezelf zijn. Jacky, je bent super!

Eline (29) 

Rust, totale ontspanning en terug in je lijf komen, dat zijn een aantal van de dingen die je bij Jacky vindt. Jacky voelt haarfijn aan wat je nodig hebt en dat maakt iedere massagesessie uniek en helend voor lichaam en geest. Daarnaast vind je in Jacky een fijne gesprekspartner over de zaken die je in het leven bezighouden. Met haar warme persoonlijkheid en heldere kijk op zaken voelt iedere sessie als een totaalervaring waarvan je opgeladen en uitgerust thuiskomt bij jezelf. Ook haar workshops zijn een fijne aanvulling; de groepsdynamiek en sfeer, echt een cadeautje aan jezelf!

Barbara Smolders (29)

Bankadviseur particulieren

Waarom ik na 3 jaar nog steeds naar Jacky ga? Voor mij is een massage voor de ontspanning, even nagaan hoe goed het met mij gaat en hoe ik in het leven sta. Maar de kwaliteit hiervan is heel belangrijk en je kan je bij veel masseurs niet krijgen wat je bij Jacky krijgt! Zij kent haar vak uitstekend en voelt van nature aan waar het nodig is om extra aandacht aan te besteden.

Cindy Boselie (48)

Fotograaf

In mijn vak als fotograaf wring ik mij soms in vreemde bochten 🙂 en is fysiek soms best zwaar. Daarom laat ik mij regelmatig masseren bij Jacky. Mijn lijf is mij daar altijd zeer dankbaar voor.

Hanny Hanssen (54)

Met negen leden van onze zanggroep Makandra hebben wij de 50ste verjaardag van een van onze leden gevierd. Onze ervaring van de meditatieworkshop is zeer positief! De mix van diepgang en nieuwigheid heeft ons veel gebracht. Vooral ook van de openheid en de humor hebben wij genoten. Het was een ontspannende, fijne, warme en indrukwekkende avond. Goed voor je lichaam en geest om zo’n avond mee te maken. Wij hebben ervan genoten!

Kim Menting (30)

Assistent Accountmanager Groot Zakelijke Klant

Alweer een poosje kom ik bij Jacky door een tip van een oud collega. De meest waardevolle tip die ik ooit heb gehad. Iedere keer kijk ik weer uit naar een bezoekje aan Jacky. Jacky weet mijn drukke persoonlijkheid te temmen en geeft mij een gevoel van totale ontspanning. Ontspanning van zowel lichaam als geest. Niks is fijner dan een uur even alles los te laten en je alleen te focussen op je lichaam. Zodra je de ruimte binnen stapt is de hectiek van buiten even ver weg.

Naast een hele goede masseur luistert en spiegelt ze mij op een directe, verbindende manier. Zij doorziet mij en geeft advies als zij voelt dat daar behoefte aan is. Misschien zegt het wel genoeg dat ik bijna 45 minuten moet rijden om bij Jacky te komen, maar dat ik dat er graag voor over heb! 😉

Jacqueline Moes (51)

Doktersassistente

Wat ik elke keer ervaar is met hoeveel aandacht en respect , noem het liefdevol , de behandelingen worden gegeven. Dit geeft mij het gevoel dat ik beter tot/bij mezelf kan komen, wat in de hectiek v/d dag naar de achtergrond verdwijnt.

Jetti de Wild

Celestial Care, hemelse zorg. Als je een zielsmaatje ontmoet in je leven is dat heel kostbaar. En dierbaar. Toen dat dierbare maatje járen geleden haar ontdekte talenten op mij wilde oefenen, zei ik uiteraard JA! Vanaf de eerste massage die Jacky mij gaf, was ik onder de indruk van de krachtige, mooie  en liefdevolle energie in haar handen. Regelmatige afspraken maakten het vertrouwen wederzijds groter, en nu, na zoveel jaren, blijft het mij telkens blij verwonderen dat elke behandeling mij weer zoveel nieuwe, positieve ervaringen brengt. Een nadeel voor mij is, dat Jacky helaas steeds een beetje verder weg gaat wonen…

Femke (36)

Eigenaar Marketing Handjes

Ik kom nu inmiddels al zo’n drie jaar bij Celestial Care. In eerste instantie kwam ik bij Jacky terecht met spanningsklachten door mijn werk als marketing manager, ik had bijna een burn-out te pakken en moest van mijn arts rustiger aan doen. Door de massages die ik bij Jacky onderging, was ik steeds beter in staat mijn eigen lichaam aan te voelen. Ook gaf ik duidelijker mijn grenzen aan. Ik voelde mezelf ontspannen en kreeg weer meer zelfvertrouwen. Jacky is naast een goede masseuse, een goede waarnemer. Zonder te sturen laat ze zelf je kracht weer ontdekken. Ze geeft veel persoonlijke aandacht en vraagt altijd wat je nodig hebt. Nu ik weer hersteld ben, blijf ik bij haar in ‘onderhoud’. Ik kijk iedere keer weer uit naar onze afspraak!

Judith Willems (28)

Schrijver

Mijn zoektocht naar alternatieve behandelingen voor mijn chronische ziekte, deed me uiteindelijk bij Jacky (Celestial Care) belanden.

De warmte die Jacky uitstraalt is voelbaar is zodra je de drempel overstapt en dit zorgde er ook voor dat ik me vanaf de eerste keer heel erg op mijn gemak voelde. Vanaf het moment dat je binnenkomt geeft ze je echt 100% van haar aandacht.

Op een of andere manier lijkt Jacky altijd precies aan te voelen wat ik nodig heb. Naast de heerlijke holistische massages, waarbij er heel wat energie los komt, is het ook haar begrip voor mijn situatie dat me elke keer weer doet terugkomen.

Waar de dokter je toch vaak afscheept met een ‘pilletje’ om de pijn te verlichten, zijn de behandelingen van Jacky erop gericht je lichaam het werk van binnenuit te laten doen. Zo leerde ik gaandeweg mijn lichaam meer te vertrouwen.

Door de kennis (en passie) die Jacky heeft, ging ik elke keer weer naar huis met een dosis goede moed, en tips/handvatten om ook thuis wat meer innerlijke rust te vinden.

Julien Patterson (36)

Oprichter en eigenaar Dansage

Jacky heeft bij mij diverse Dansage trainingen gevolgd. Ik heb haar daarin leren kennen als een integer, authentiek, innemend en warm persoon. Daarnaast brengt ze iets extra’s mee wat zich lastig laat benoemen: het aanvoelen van wat er speelt, wat er nodig is, vragen stellen die je aan het denken EN voelen zetten, scherp in haar observaties. Daar heeft ze echt een talent voor. Met een no nonsens aanpak en een directheid doorspekt met humor, laat ze je je eigen inzichten ontdekken die tot groei leiden. Met veel plezier denk ik terug aan onze ontmoetingen!”

Pâquerette Spelt (51)

Paquance coaching professionals

Tijdens de workshop “Chanting for Peace” heb ik Jacky gezien, leren kennen en vol toegelaten. Ze was er, in het midden en om te ondersteunen. Met onzichtbare scherpe blik wist zij aan te raken waar nodig en stilzwijgend aan te reiken wat mocht worden gezien en opgepakt.

Liefdevol heb ik na een aantal dagen van haar een massage mogen ondervinden. Op gevoel kwamen er belangrijke boodschappen naar me toe. Aanraken en aanreiken waren prachtig in balans. Daarvoor is ze echt een toonbeeld voor mij. Wat kan daar nog meer over worden gezegd dan dat ik wil delen dat ik rijk bij haar mijn pad weer ging vervolgen.

Marly Jacobs(29) 

Leerkracht basisschool

Vanaf de eerste keer dat ik bij Jacky binnen kwam voelde ik me super vertrouwd bij haar. Het voelt iedere keer weer echt als een warm bad! Door het vertrouwde gevoel kan ik me iedere behandeling weer zo goed ontspannen dat zowel mijn geest als lichaam helemaal tot rust komen. Iets wat ik bij eerdere massages nog nooit heb ervaren. Ik ga altijd met veel plezier naar de behandelingen en ze doen me echt ontzettend goed.

Een echte aanrader dus, ik blijf komen!

Armina Kribbe (66)

Arbeid- en Organisatiepsycholoog

J’ai rencontré Jacky Meijer en exercice avec Jan Hendrik Veenkamp lors d’un stage de Chants pour la Paix en France. Stage où nous étions invités à chanter avec notre cœur, nos sentiments présents.
Dès le premier matin.. l’émotion, mes pleurs..Oups !… ce n’est pas si aisé de traverser une telle expérience en groupe. Hetty comme assistante a su recevoir, me guider, me permettre de retrouver sérénité…Ouf… !! Pour moi, mais aussi pour bien d’autres…
Ce qui m’a particulièrement plu de son apport, ce sont les moments de mouvement ensemble. Cela dans une rythmique facile, entrainante, ressourçante. En tout cas c’est ainsi que je l’ai reçu.
Jacky a une énergie très communicative, une pédagogie assurée. Elle sait amener un groupe à s’investir de manière corporelle, avec légèreté et ancrage au sol, avec une série de gestes simples à enchaîner.
Cela m’a littéralement fait oublier mes 66 ans, m’a relié à une rythmique, une aisance et insouciance corporelle de jeunesse…Bluffant !
J’ai ressenti ensuite que notre chant commun était beaucoup plus profond et affiné. Probablement que nos corps étaient plus accordés ? !.
« Chapeau » à Jacky pour cette superbe capacité à emmener un groupe dans le mouvement de manière rassurante, dynamique. Pour un plein d’une belle énergie corporelle partagée et à partager !

Ricardo de Ridder (32)

HR project medewerker

Bij Celestial Care ben je aan het goede adres wanneer je behoefte hebt aan ontspanning, zowel voor lichaam als geest. Je wordt erg op je gemak gesteld en er is echt persoonlijke aandacht voor je. Dus of je nu gewoon lekker een keer wilt ontspannen of zoekende bent naar goede behandeling voor fysieke en/of stress gerelateerde klachten dan ben je hier aan het goede adres.

Persoonlijk kwam ik met burn-out klachten binnen en voelde me direct goed gehoord vanaf de eerste afspraak. Ik vind dat er goed en integer met je wordt omgegaan en ook op een professionele manier. Je begint altijd met een intake en dat is erg fijn. Het zorgt ervoor dat je jouw vraag/behoefte goed kunt uitleggen en de verwachtingen kunnen dan vooraf goed duidelijk worden gemaakt, je weet dan precies waar je aan toe bent. De behandelingen hebben me weer extra rust gebracht in mijn lijf en als je signalen van stress ervaart of je zit al in een burn-out dan kan ik de massage behandeling bij Celestial Care echt aanraden. Ik heb geleerd om weer terug te komen in mijn eigen lijf. Natuurlijk los je stress niet alleen op met massage maar het is een welkome aanvulling. Nu ik de periode van stress en burn-out achter me heb kunnen laten, blijf ik nog steeds komen bij Celestial Care als onderhoudende ontspanning.

Mitchel Geerts (30)

Directeur-eigenaar Top Dieren Shop

Echt mijn moment! De behandelingen van Jacky brengen rust in alle hectiek.

Jan Roosloot (54)

Jeugd Maatschappelijk werker bij Spirit Amsterdam en
eigenaar coachingspraktijk De Loot

Hetty is een gedreven en deskundig massagetherapeute en een levendige, betrokken en warme persoon. Ik ken haar vanuit deze beide kanten.
Haar warme persoonlijkheid en no nonsens benadering wekten bij de eerste ontmoeting direct vertrouwen waardoor ik mij aan haar over kon geven tijdens de massages. Zij voelt tijdens de lichaamsbehandeling uitstekend aan wat ik nodig heb en kan mij dat aanreiken door haar aanraking. Het resultaat is meer en meer bewustwording van mijn eigen processen én dat ik volledig ontspannen naar huis ga. Hetty leert mij te vertrouwen op de signalen van mijn lijf.