Jaarwiel Herfst Equinox
06 5535 5769 info@celestialcare.nl

Het seizoen van de herfst, een belangrijke transformerende tijd van het Jaarwiel. Het is de tijd waarin de zomer voorbij is en het afnemen van het zonnejaar voelbaar is. Een moment waarop de dag en nacht even lang duren. Balans en loslaten zijn dan ook de thema’s. Balans van licht en duisternis, zomer en wintern, groei en rust en het loslaten zoals de bladeren van de bomen dat ook doen. We bewegen ons naar de donkere helft van het jaar. De tijd van inkeer breekt aan, ook in je persoonlijke ruimte.

Workshop Jaarwiel Herfst Equinox is onderdeel van een prachtige cyclus van vier workshops gedurende het jaar 2017 welke gaan over de overgangen van de seizoenen. Ze maken je bewust van de energie en specifieke thema’s die aan elk seizoen verbonden is. De wisseling van seizoenen brengt tijden waarop de energie van de aarde en haar cyclussen radicale verandering ondergaat. Met de zon op haar hoogst (zomerzonnewende) of laagst (winterzonnewende) of wanneer de dag en nacht precies even lang zijn (lente equinox en herfst equinox) maakt dat verandering en ontwikkelingen zich aandienen.

 

Elk aspect van het Jaarwiel vloeit naadloos over in het volgende seizoen. Toch zijn aan deze overgangen unieke thema’s verbonden, elk vanuit hun eigen kracht. Met het Jaarwiel wakkeren we jouw energieen en kwaliteiten aan en geeft het veel inzicht en balans in de processen waar jij je in bevindt.  Voel hoe de krachten van de seizoenen jouw ondersteunen om meer en meer in je eigen kracht te komen.

 

De workshops zijn afzonderlijk van elkaar te volgen.