Massage bij Celestial Care in Deurne voor ontspanning en balans
06 5535 5769 info@celestialcare.nl

Massage message

Our bodies communicate
to us clearly and specifically
if we are willing to listen

de Massage zelfst.naamw. (v.) Uitspraak:   [mɑ’saʒə] Verbuigingen:   massage|s (meerv.)

Fysieke aanraking werkt helend. Voor mind én body. Sterker nog, aanraking is een eerste levensbehoefte. De massages zijn dan ook niet alleen heilzaam maar ook zeer aangenaam om te ondergaan en werken lang door, ook na afloop van de behandeling. Hierdoor ontstaat evenwicht tussen lichaam en geest.

Quick Fit

Massage voor vastzittende nek, schouders en rug

Heb je last van vastzittende nek en schouders? Voelt je (onder)rug vermoeid en stram? Kies voor de Quick Fit. Regelmatig deze delen masseren haalt spanning weg uit de vermoeide spieren en laat knopen verdwijnen.

  30 minuten

 

Ritmisch Relax

Ontspan en kom weer tot jezelf

Herstel bevorderen? Even ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen? Nergens aan denken en je vermoeide lijf tot rust laten komen? Laat de stress en zorgen vakkundig uit je lijf masseren met Ritmisch Relax, laat je meevoeren op het ritme van helende muziek en voel de warmte in je lijf stromen. Ontspan en geniet!

  60 of 75 minuten

 

Weer In Balans

Brengt je (terug) in je kracht

Ben je aan het herstellen van een burn-out? De Weer In Balans is zeer effectief bij mensen die een burn-out hebben. Heb je al langer het gevoel uitgeblust te zijn? Slaap je slecht? Krijg je je hoofd maar niet stil door alle gedachtes? Herken en pak burn-out klachten tijdig aan! Als de accu (bijna) leeg is, je je moe en somber voelt, kies dan voor Weer In Balans. Ga voor deze behandeling die diep inwerkt op zowel je lijf als je psyche. Kom weer beter in je vel doordat spierspanning vermindert en de energiestroom in het lichaam weer in balans wordt gebracht. Ervaar innerlijke rust en ruimte en laat blokkades los. Weer In Balans is een vérgaande ontspanningstechniek die het proces bevordert van fysiek en geestelijk herstel. Je stemming zal verbeteren en spierspanning wordt vermindert. De Weer In Balans zal je ondersteunen bij het herstel van je burn-out en vergroot je veerkracht.

  90 minuten

 

Workshop Leren Masseren voor 2!

Leer de weetjes van masseren

Een ontspanningsmassage geven, hoe doe je dat nu eigenlijk? Is het een kwestie van gewoon doen en je gevoel volgen? Zeker, dan ben je een eind op weg. Maar er komt meer bij kijken! Het is van belang dat je op de juiste manier masseert, voor degene die de massage ontvangt maar ook voor jezelf. Als je wilt masseren en weet niet precies hoe te beginnen en je wilt graag leren het goed te doen, dan is Leren Masseren Voor 2 een ideale start. Meld je aan met je partner, een vriend of vriendin en leer in deze praktische workshop een aantal basishoudingen en weetjes van het masseren!

  2,5 uur