Over Celestial Care Massage en Meditatie Deurne Helmond
06 5535 5769 info@celestialcare.nl

Over Celestial Care

Celestial Care is een praktijk voor lichaamswerk, massagetherapie, meditatie en eclectisch coachen, gevestigd in Deurne. Er wordt gewerkt vanuit een holistische visie maar met een nuchter realisme. Daarin ligt mijn kracht: pragmatisch omgaan met spirituele zaken.

Ik ben Jacky. Als kind was al duidelijk dat mijn aanraking iets bijzonders bracht. Niet zichtbaar met het blote oog, maar een energetische kracht die vanuit dat onzichtbare veld veel teweeg bracht. Het effect van een massage op het lichaam en geest, de totale ontspanning, het wegebben van pijn en stress en het bewust worden van signalen die het lichaam geeft, spreken mij enorm aan. Meditatie, massage, ademwerk en mindfullness zijn voor mij de manier om de juiste balans te vinden in de dagelijkse hectiek. Het creëert een moment van inkeer, rust en balans. Bovenal is een massage zowel als mediteren zeer aangenaam en plezierig om te ondergaan! Beide geven een zeer diepgaande ontspanning, maken het hoofd leeg, helpen goed tegen stress en geven een gevoel van verrijking en welzijn. Ik wilde graag mijn ervaringen met anderen delen. Daaruit is Celestial Care ontstaan.

Integraal onderdeel van mijn manier van werken is het eclectisch coachen. Eclectisch betekent: het beste gecombineerd. Mijn werkwijze verloopt niet via een vaststaand traject of overtuiging. Maar gebruik ik technieken en werkwijze die aansluiten bij de cliënt of die zich in het moment nadrukkelijk aandienen. Ik ben daarvoor breed opgeleid en kan daardoor gebruik maken van een scala aan technieken en methodieken. Ik combineer mijn ervaring, intuïtie, kennis, energetisch afstemmen en instrumenten om samen met de cliënt tot resultaat te komen. Ik bied een ankerpunt en spiegel tegelijk wat vaak na enkele sessies al een daadwerkelijke omwenteling geeft.

Namaste,

Jacky Meijer

Experienced Owner with a demonstrated history of working in the health wellness psychology industry. Skilled in Professional Organizing, Therapeutic Massage, Mindfulness Based Stress Reduction, Coaching and Mediation. Strong motivator giving deep insight and awareness on a holistic level. Skilled in Groups work, Training, and Corporate Communications. Strong community and social services professional graduated.

Opleiding & ervaring

 

Ik heb vele opleidingen en trainingen gevolgd om te zorgen dat ik volledig gekwalificeerd ben als natuurgeneeskundig therapeut. Daarnaast blijf ik mezelf steeds ontwikkelen door het volgen van nieuwe trainingen en opleidingen.

 

 • Massagetherapeut
 • Energetisch Therapeut
 • Reiki I, Reiki II, Reiki III (Reiki Alliance)
 • Systemisch Werken en Coachen
 • Het Nieuwe Opstellen: Intuïtief Systemisch Coachen
 • Opleiding NLP Communications insights and more
 • Aromatherapie
 • Meditatietechnieken
 • Rebalancing
 • Anatomie & Pathologie
 • HBO opleiding Medische Basiskennis, Plato normering
 • HBO opleiding Psychosociale Basiskennis, Plato normering
 • JUMP Certified Pro© 
 • BUR Methode© Spirituele Hypnotherapie

 


 

Referenties
Wil je lezen wat de ervaringen van klanten, die net als jij, stress hebben, overspannen zijn of een burn-out hebben? Op zoek zijn naar diepe ontspanning en het weer soepel laten worden van spieren?
Bekijk hier wat Celestial Care voor hen betekend heeft.

 


 

Celestial Care is aangesloten bij

 Stibag-logo

 

 

 

Logo van Celestial Care is een mandala

Mandala | Over het logo

Een mandala: symbool van oneindigheid met een binnen- en buitenwereld. Een mandala brengt aarde en kosmos samen via een samenspel van lijn, vorm en kleur. Een mandala is als het ware een blauwdruk van de oneindigheid van het bestaan. Energie wordt in beeld gebracht. Het symbool van Celestial Care laat zich vertalen als een mandala aangepast aan deze tijd. Het terugbrengen naar je kern van licht/kracht naar het moeiteloos overvloeien van alle bewegingen die er op je pad komen. Dat is wat ik ieder mens gun.